Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Ege Yemekleri > Bulgur Böreği (Muğla) (1 adet - 13,850 defa bakıldı)

Bulgur Böreği (Muğla)


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Marmara Yemekleri
Ege Yemekleri
Afyonkarahisar Yemekleri
Aydın Yemekleri
Denizli Yemekleri
İzmir Yemekleri
Kütahya Yemekleri
Manisa Yemekleri
Muğla Yemekleri
Uşak Yemekleri
Akdeniz Yemekleri
İç Anadolu Yemekleri
Karadeniz Yemekleri
Doğu Anadolu Yemekleri
Güneydoğu Anadolu Yemekleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Bulgur Böreği (Muğla)

pembe yanak
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 29.04.2016
Mesajlar: 23
Şehir: Bursa
Kısa URL: https://ml.md/lc116631
Gönderme Tarihi: 04.May.2016
1,459 defa indirildi / yazdırıldı




Anadolujet Magazin

3 su bardağı haşlanmış pilavlık bulgur (En fazla 1,5 su bardağı bulgur haşlayın. Çünkü haşlandıktan sonra bulgur 3 su bardağını geçiyor.)
250 gr az yağlı kıyma
2 yemek kaşığı tereyağı
2 orta boy soğan
3 yumurta
4 kaşık galeta unu
5 kaşık un
1,5 su bardağı kaşar peyniri
½ su bardağı ceviz
1 paket kabartma tozu
Tuz, karabiber, kimyon

Tereyağıyla yemeklik doğranmış soğanları bir tavada birkaç dakika kavurun. İçine kıymayı ekleyin ve et, suyunu salıp çekinceye kadar kavurmaya devam edin. Ayrı bir kapta yumurtaları çırpın. Karıştırma kabına aldığınız ılık haşlanmış bulgurun içine sırasıyla kıyma ve soğan karışımını, çırpılmış yumurtaları, galeta ununu, unu, iri kıyılmış cevizi, kabartma tozunu, tuz, karabiber, kimyon (ya da istediğiniz başka baharatları) ve rendelenmiş kaşar peynirini ekleyin. İsterseniz peynirin bir kısmını ayırıp daha sonra karışımın üstüne serpebilirsiniz. Tüm malzemeleri iyice karıştırın. Karışımı yağlanmış fırın kabına boşaltın ve üzerini bir kaşık yardımıyla düzeltin. Önceden 170°C’de ısıtılmış fırında yaklaşık 40 dakika pişirin. Sürenin sonuna doğru, ayırdığınız peyniri üzerine serpin, peynirler hafifçe eriyip pembeleşinceye kadar fırında tutun.







Bulgur Böreği (Muğla) Tarifleri Ege Yemekleri



(1 adet Bulgur Böreği (Muğla) 13,850 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort