Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > İç Anadolu Yemekleri > BÜLBÜL YUVASI (Ankara) (1 adet - 27,082 defa bakıldı)

BÜLBÜL YUVASI (Ankara)


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Marmara Yemekleri
Ege Yemekleri
Akdeniz Yemekleri
İç Anadolu Yemekleri
Aksaray Yemekleri
Ankara Yemekleri
Çankırı Yemekleri
Eskişehir Yemekleri
Karaman Yemekleri
Kayseri Yemekleri
Kırıkkale Yemekleri
Kırşehir Yemekleri
Konya Yemekleri
Nevşehir Yemekleri
Niğde Yemekleri
Sivas Yemekleri
Yozgat Yemekleri
Karadeniz Yemekleri
Doğu Anadolu Yemekleri
Güneydoğu Anadolu Yemekleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


BÜLBÜL YUVASI (Ankara)

siyami
Super MOD
Super MOD

Kayıt: 26.09.2006
Mesajlar: 1925
Şehir: izmir
Kısa URL: https://ml.md/lc88969
Gönderme Tarihi: 05.May.2013
1,824 defa indirildi / yazdırıldı




Ankara Büyükşehir Belediyesi
Belmek Yemek Kitabı


1 çay bardağı süt
1 çay bardağı yoğurt
1 çay bardağı sıvı yağ
1/2 çay bardağı erimiş tereyağı
2 adet yumurta
1 çay kaşığı kabartma tozu
Bir tutam tuz
Bir tutam şeker
Üzeri için:
1 çay bardağı sıvı yağ
Yeşil fıstık
Şurup için:
2.5 su bardağı şeker
3 su bardağı su

Bir kap içerisine süt, yoğurt, sıvı yağ, erimiş tereyağ, yumurtalar, bir tutam tuz ve bir tutam şeker konularak karıştırılır. Un ve kabartma tozu ilave edilerek yumuşak bir hamur yoğrulur. Hamur, 10 eşit parçaya ayrılır. Her biri ayrı ayrı baklava yufkası kadar ince açılır. Yufka iki parçaya kesilir, üzerine çekilmiş ceviz serpiştirilir. Pile pile büzüştürülüp içe doğru kıvrılarak yuvarlaklar oluşturup, koparılır. Yufka bitene kadar bu işlem devam eder. Hazırlanan bülbül yuvaları tepsiye dizilir, üzerlerine sıvı yağ gezdirilerek 180 derece fırında kızarana kadar pişirilir. Şeker ve su ile şurup yapılır. Şurubun içerisine 4-5 damla limon damlatılır. Her ikiside ılık iken şurubu dökülür. Bir gün bekletilir. Tatlıların üzerine fıstık serpilerek servis yapılır.






BÜLBÜL YUVASI (Ankara) Tarifleri İç Anadolu Yemekleri



(1 adet BÜLBÜL YUVASI (Ankara) 27,082 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort