| 
 
| 
 
 
 | 
 
Buğdaylı Levrek | 
 
  | 
merhamet 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 09.04.2008 
Mesajlar: 34 Şehir: Ankara | 
Kısa URL: https://ml.md/lc72940 
Gönderme Tarihi: 23.Şub.2012 
1,988 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
2 adet levrek balığı
 
1 su bardağı haşlanmış buğday
 
1 adet kırmızı biber
 
1 adet limon
 
1/2 çay kaşığı tuz
 
1/4 çay kaşığı karabiber
 
3 yemek kaşığı sıvıyağ
 
2 diş sarımsak
 
1 adet soğan
 
 
Balığı temizleyin ve fileto şekline getirin. Buharda ya da fırında pişirin. Diğer tarafta soğan, sarımsak, kırmızı biberi buğdayla beraber soteleyin. Üzerine biraz soya sosu ilave edip servis tabağına alın. Pişmiş levreği buğdaylı karışımın üstüne koyarak servis yapın.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Buğdaylı Levrek Tarifleri Alabalık Tarifleri
 | 
 
 
 
 |