|
|
Buğday Salatası |
|
Yemek Tarifleri
Robot
Kayıt: 18.06.2006
Mesajlar: 10595 Şehir: Türkiye |
Kısa URL: https://ml.md/lc54559
Gönderme Tarihi: 16.Ağu.2010
2,317 defa indirildi / yazdırıldı
|
Malzemeler
200 gr. buğday
1 adet soğan
1 adet kabak
2 adet havuç
1 bardak sebze suyu veya tavuk suyu
1 yemek kaşığı zeytinyağı
150 ml. su
Tuz ve karabiber
Hazırlanışı:
Buğdayı 1 gece önceden oda sıcaklığındaki suda bekletin. Havuçları kazıyın. Soğanı soyup yemeklik doğrayın. Havuç ve kabağı küçük küpler halinde doğrayın. Buğdayı yıkayıp süzün ve NutriCook tenceresine koyun. Ardından sebzeleri ve sebze suyunu ekleyin. Tuz ve karabiberle tatlandırıp NutriCook’un kapağı kapatın.
Akıllı kontrol saatini 3 dakikaya ayarlayın. 2. programı seçin. Buhar çıkışı gerçekleştiğinde ateşi kısın, böylece geri sayım başlamış olur. İşaret belirdiğinde ateşi kapatın ve program seçiciyi buhar konumuna getirin. Böylece düşük basınçta buharlı pişirme otomatik olarak başlar.
Pişirme işlemi tamamlandıktan sonra, NutriCook’un kapağını açın. Zeytinyağını ilave edip karıştırın. Buğday salatanızı ılık olarak servis yapın.
|
|
Buğday Salatası Tarifleri Tefal Yemek Tarifleri
|
|