|
Brokoli Çorbası |
|
gül
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 08.08.2007
Mesajlar: 10638 Şehir: izmit |
Kısa URL: https://ml.md/lc177059
Gönderme Tarihi: 28.Mar.2024
143 defa indirildi / yazdırıldı
|
2 demet brokoli
1 adet orta boy patates
1 adet soğan
Sıcak su
2 su bardağı süt
1 çay bardağı süt kreması
2 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı un
Tuz
Karabiber
Brokoli çorbası tarifi için öncelikle brokolileri temizleyin.
Patatesleri ve soğanları doğrayın.
Üzerini geçecek kadar su ilave ederek sebzeler yumuşayana kadar haşlayın.
Başka bir tencerede tereyağını eritin ve unu ekleyerek kavurun.
Üzerine yavaş yavaş sütü ilave ederek karıştırarak beşamel sosu pişirin.
Sebzeleri beşamel sosun üzerine ilave ederek haşlama suyunun da yarısı kadarını tencereye alarak blender ile güzelce ezin.
Kıvamı koyu olursa kalan haşlama suyundan ilave ederek kıvamı ayarlayın.
Tuz ve karabiberi ekleyerek kaynatın.
Son olarak çorbanın süt kremasını ilave edin ve 1-2 taşım kaynattıktan sonra çorbayı ateşten alabilirsiniz.
|
Brokoli Çorbası |
|
Somuncu
Türkçe Admin
Kayıt: 25.05.2007
Mesajlar: 5856 Şehir: Ankara |
Kısa URL: https://ml.md/lc171808
Gönderme Tarihi: 02.May.2023
163 defa indirildi / yazdırıldı
|
Yarım kilo brokoli
7 su bardağı su
1 yemek kaşığı zeytinyağı
1 yemek kaşığı un
1 yemek kaşığı tereyağı
1,5 çay kaşığı tuz
Yarım çay kaşığı karabiber
Brokolileri güzelce yıkayıp küçük parçalara ayırarak haşlayın.
Ardından kevgir yardımı ile brokoliyi bir kenara alın. Suyunu saklayın.
Farklı bir tencerenin içerisinde zeytinyağı ve tereyağını eritip üzerine unu ekleyin.
Kokusu çıkıp renk alana kadar sürekli kavurun.
Brokolinin haşlandığı suyu tencerenin içerisine azar azar ekleyip sürekli olarak karıştırın.
Tüm suyu içerisine kattıktan sonra 3 dakika kaynatın.
Haşlanmış brokolileri de tencereye ekleyin.
El blenderı ile çorbayı pürüzsüz kıvama getirip baharatları ekleyin.
Çorbayı bir taşım kaynattıktan sonra fazla soğutmadan servis yapın.
|
Brokoli Çorbası |
|
gül
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 08.08.2007
Mesajlar: 10638 Şehir: izmit |
Kısa URL: https://ml.md/lc167621
Gönderme Tarihi: 30.Eyl.2022
125 defa indirildi / yazdırıldı
|
400 gram brokoli
3 su bardağı su
2 su bardağı tavuk ya da et suyu
2 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı un
Tuz
Karabiber
Ayıklayıp yıkadığınız brokolileri buharda pişirin. Böylece vitamin değerlerini kaybetmemiş olur. Erittiğiniz tereyağına unu ekleyin ve unun kokusu çıkana kadar kavurun. Tavuk suyu ve suyu yavaş yavaş tencereye alın ve unun topaklanmaması için çırpma teli yardımıyla karıştırın. Brokoli, tuz ve karabiberi ilave ederek pişmeye bırakın. Çorba, kısık ateşte 15 dakika kaynadıktan sonra hazır hale gelecektir. El blenderından geçirerek servis yapın.
|
Brokoli Çorbası |
|
Somuncu
Türkçe Admin
Kayıt: 25.05.2007
Mesajlar: 5856 Şehir: Ankara |
Kısa URL: https://ml.md/lc167101
Gönderme Tarihi: 04.Eyl.2022
139 defa indirildi / yazdırıldı
|
1 küçük baş (500 g) brokoli
1 yemek kaşığı un
1 yemek kaşığı tereyağı
5 su bardağı kaynar su
1 su bardağı süt
Tuz
Üzeri için:
1 yemek kaşığı tereyağı
1 tatlı kaşığı kurutulmuş nane
Çiçeklerine ayrılmış brokoliyi suyla birlikte tencereye alıp yumuşayana kadar haşlayın.
Ayrı bir tencerede tereyağını eritin.
Unu ekleyip kavurun.
Üzerine suyuyla beraber brokoliyi ekleyip karıştırın.
Blenderdan geçirip sütünü ekleyin ve 2-3 dk. daha kaynatın.
Tuzunu ekleyip karıştırın ve ateşten alın.
Üzeri için tereyağını eritip naneyi ekleyin ve karıştırıp ateşten alın.
Sosu çorbanın üzerine gezdirip karıştırın.
|
Brokoli Çorbası |
|
Somuncu
Türkçe Admin
Kayıt: 25.05.2007
Mesajlar: 5856 Şehir: Ankara |
Kısa URL: https://ml.md/lc166178
Gönderme Tarihi: 20.Tem.2022
369 defa indirildi / yazdırıldı
|
Yarım kg brokoli
1 adet havuç
1 adet patates
1 adet kuru soğan
2 su bardağı süt
1 yemek kaşığı un
Yarım kutu krema
Haşlamak için sıcak su
Tereyağı
Karabiber
Tuz
Brokoliyi yıkadıktan sonra kalın saplarından keserek ayırın ve uç kısımlarını doğrayın. Havuç, patates ve soğanı küçük küpler halinde doğrayın ve tüm malzemeyi bir tencereye alın. Sebzelerinizin üzerini geçecek kadar sıcak su ilavesi yapın. Sebzeler yumuşayana kadar haşlanırken, ayrı bir tencerede tereyağını eritin ve 1 yemek kaşığı unu erittiğiniz yağda kavurmaya başlayın. Kavrulan unun üzerine haşlanan sebzeleri, sebze suyunun 2/3 kadarlık bir kısmı ile aktarın. Arzu ettiğiniz kadar tuz ve karabiber ekleyin ve çorbanızı iyice karıştırın. Tencereyi ocaktan aldıktan sonra çorbayı blender yardımıyla pürüzsüz hale getirin. Kesilmemesi için kremayı, çorbayı ocaktan aldıktan sonra hızlıca karıştırarak dökün. Sıcak olarak servis yapın.
Not: Çorbayı servis tabağına aldıktan sonra üzerine bir miktar krema gezdirebilir, tabağınızın kenarını bir parça haşlanmış brokoli ile süsleyebilirsiniz.
|
Brokoli Çorbası |
|
OlurMuOlur
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 24.07.2020
Mesajlar: 2211 Şehir: Sincan |
Kısa URL: https://ml.md/lc164625
Gönderme Tarihi: 03.May.2022
412 defa indirildi / yazdırıldı
|
Brokoli
Havuç
Süt
Un
Tuz
Karabiber
İstenirse krema
2 avuç içi kadar brokoli ve 1 adet havuç düdüklü tencerede 15 dakika haşlanır. Ayrı bir tencerede 2 kaşık un biraz kavrulur. Soğuması beklenir. Bu arada haşlanmış sebzelere biraz kendi suyu katılarak blenderdan geçirilir. Karışım boza kıvamına gelir. Unlu karışımla birleştirip tuzu ve yarım kaşık tereyağı atılır. 2 su bardağı süt ve kalan haşlama suyundan kıvamını alana kadar ( koyuluğu arzuya kalmış) yavaş yavaş eklenir. Kremayı ben sadece üstü için kullandım. Arzu eden içine de katabilir. Servis ederken üzerine karabiber öğütüyorum.
|
Brokoli Çorbası |
|
Doctor
English Admin
Kayıt: 15.01.2007
Mesajlar: 2416 Şehir: KKTC |
Kısa URL: https://ml.md/lc163788
Gönderme Tarihi: 22.Mar.2022
222 defa indirildi / yazdırıldı
|
400 gram kadar brokoli
1 yemek kaşığı ile tereyağı
1 yemek kaşığı kadar un
5 su bardağı ile sıcak et suyu
1 çay kaşığı ile tuz
Yarım çay kaşığı ile karabiber
Küçük çiçekler halinde parçalara ayırdığınız brokolileri kaynamış suda 4- 5 dakika kadar haşladıktan sonra kevgir ile dağılmadan çıkartın
Derin bir tencerede erittiğiniz tereyağına unu ekleyerek ve o mis gibi kokusu çıkana, rengini alana kadar kavurun.
Kavurduğunuz una sıcak et suyunu yaş yavaş ekleyin bir yandan da topaklanmaması için bir çırpma teli ile sürekli karıştırmaya devam edin..
Haşlanmış brokolilere tuzu ve karabiberi ekleyin.
Pişirme işlemini küçük ateşte 15 dakika kadar devam edin.
Çorbanın pürüzsüz bir kıvam alması için el blenderinden geçirdikten sonra sıcak olarak servis yapın.
|
Brokoli Çorbası |
|
Cumartesi
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 24.07.2020
Mesajlar: 47 Şehir: Ankara |
Kısa URL: https://ml.md/lc156125
Gönderme Tarihi: 16.Şub.2021
383 defa indirildi / yazdırıldı
|
500 gram brokoli
1 yemek kaşığı zeytinyağı
1 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı un
7 su bardağı su
1,5 çay kaşığı tuz
1/2 çay kaşığı karabiber
Çorba tarifine; brokoliyi küçük parçalara ayırarak başlayın. Brokoliyi üzerini geçecek kadar su ilave ederek yumuşayıncaya kadar haşlayın. Haşlandıktan sonra bir süzgeç yardımıyla brokolileri çıkartın ve suyunu bir kenara ayırın. Derin bir tencerede 1 yemek kaşığı zeytinyağı ve tereyağını birlikte eritin. 1 yemek kaşığı unu da üzerine ekledikten sonra, hafif renk alana kadar kavurun. Kavrulan una brokoli suyunu azar azar ekleyin bir çırpma teliyle sürekli karıştırın. 3-4 dakika kaynattıktan sonra haşladığınız brokolileri suyun içerisine ekleyin. Çorbanın pürüzsüz olması ve kıvamlı olması için blenderden geçirin. Tuz ve karabiberi de ilave ettikten sonra karıştırıp 1-2 taşım kaynatıp ocaktan alın.
|
Brokoli Çorbası |
|
fahrettin altay
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 17.12.2020
Mesajlar: 41 Şehir: İzmir |
Kısa URL: https://ml.md/lc154903
Gönderme Tarihi: 20.Arl.2020
228 defa indirildi / yazdırıldı
|
1 kg brokoli
4 bardak sıcak su
1 paket süt kreması
2 diş sarımsak
1/2 adet beyaz soğan
2 çorba kaşığı zeytinyağı
Tuz
Muskat cevizi
Yemeklik doğranmış soğan ve sarımsak zeytinyağında kavrulur. Bu karışıma brokolinin çiçek kısımları eklenir, tuz ve sıcak su koyularak 15-20 dakika kadar yani brokoli yumuşayana kadar pişirilir. Brokoli piştikten sonra krema eklenir, az miktarda muskat cevizi rendelenerek katılır ve bir taşım daha kaynatılır ardından el mikseri ile püre halini alana kadar çekilir. Son aşamada ise 2 renkli çorbaya ulaşmak için çorba kasesinin içine önce 1 kepçe havuç çorbası konur, üzerine de ondan daha az miktarda brokoli çorbası koyulur. Sıcak olarak servis edilir.
|
Brokoli Çorbası |
|
pamuk bilek
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 30.10.2020
Mesajlar: 49 Şehir: İstanbul |
Kısa URL: https://ml.md/lc153807
Gönderme Tarihi: 30.Ekm.2020
237 defa indirildi / yazdırıldı
|
500 gram brokoli
1 tane havuç
1 tane patates
2 bardak süt
1 tane soğan
2 kaşık süt kreması
2 kaşık tereyağı
Tuz
Karabiber
1 kaşık un
Brokoliyi yıkayın, patatesi küp küp doğrayın,havucu halka halka dilimleyin ve soğanı doğrayın.
Hepsini bir tencerede karıştırın, üzerine geçecek kadar su ilave edin ve sebzeleri yumuşayana kadar haşlayın.
Diğer bir tencerede tereyağını eritin ve elediğiniz unu ekleyerek kavurun. Yavaş yavaş sütü ilave ederek beşamel sosu pişirin.
Sebzeleri beşamel sosun üzerine ilave ederek haşlama suyunun da yarısı kadarını tencereye alarak blender ile ezin.
Tuz ve karabiberi ekleyerek kaynatın. Son olarak brokoli çorbasının kremasını ilave edip, kaynatın ve çorbanız hazır.
|
Brokoli Çorbası |
|
mevsim
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 03.03.2020
Mesajlar: 46 Şehir: Kilis |
Kısa URL: https://ml.md/lc149083
Gönderme Tarihi: 09.Mar.2020
590 defa indirildi / yazdırıldı
|
500 gr brokoli
1 havuç
1 patates
1 soğan
½ çay bardağı süt
1 çorba kaşığı tereyağı
1 çay kaşığı buğday unu
1 çay kaşığı karabiber
Tuz
Geniş bir tencereye doğranmış brokoli, havuç, patates ve soğanı alıp kavurun.
Üzerini geçecek kadar su ekledikten sonra malzemeleri haşlanmaya bırakın.
Geniş bir tencerede zeytinyağı, tereyağı ve sütü kavurun.
Haşlanan malzemeleri ve 5 su bardağı sebze suyunu diğer tencereye alın.
Çorbayı kapağı kapalı olarak kısık ateşte pişmeye bırakın.
Pişen çorbaya, karabiber ve tuzunu ekleyin. Karışımı blenderden geçirin.
|
Brokoli Çorbası |
|
tatlı çarşamba
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 26.02.2020
Mesajlar: 35 Şehir: Burdur |
Kısa URL: https://ml.md/lc148927
Gönderme Tarihi: 03.Mar.2020
353 defa indirildi / yazdırıldı
|
1 adet orta boy brokoli
1-2 adet patates
1 adet kuru soğan
2 adet havuç
2 yemek kaşığı tereyağı
2 yemek kaşığı krema
Yeteri kadar su
Karabiber
Tuz
Brokoliyi güzelce yıkayın.
Patates, soğan ve havucu da soyup küçük küçük doğrayın.
Tereyağını tencerede eritin. Soğan, havuç ve patatesi kavurun.
Ardından brokolileri de ekleyip birkaç dakika daha kavurmaya devam edin.
Üzerini geçecek kadar su ekleyip kaynatın.
Kaynadıktan sonra blender'dan geçirip pürüzsüz bir kıvam elde edin.
En son tuz, karabiber ve kremayı ekleyip karıştırın.
|
Brokoli Çorbası |
|
çöl gülü
Aşçıbaşı
Kayıt: 19.07.2019
Mesajlar: 27 Şehir: Aydın |
Kısa URL: https://ml.md/lc144453
Gönderme Tarihi: 25.Tem.2019
512 defa indirildi / yazdırıldı
|
500 gram brokoli
1 adet havuç
1 adet orta boy patates
1 adet soğan
2 su bardağı süt
2 yemek kaşığı süt kreması
2 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı un
Tuz
Karabiber
Temizleyip yıkadığınız brokoliyi, küp küp doğradığınız patatesi, halka halka dilimlenmiş havucu ve doğradığınız soğan bir tencereye koyun. Üzerini geçecek kadar su ilave ederek sebzeler yumuşayana kadar haşlayın.
Başka bir tencerede tereyağını eritin ve unu ekleyerek kavurun. Üzerine yavaş yavaş sütü ilave edin. Sürekli karıştırarak pişirin ve beşamel sosu elde edin. Sebzeleri beşamel sosunun üzerine ilave ederek haşlama suyunun da yarısı kadarını tencereye alarak blender ile güzelce ezin. Kıvamı koyu olursa kalan haşlama suyundan ilave ederek kıvamı ayarlayın. Tuz ve karabiberi ekleyerek 3-4 dakika kadar kaynatın.
Son olarak çorbanın kremasını ilave edin ve 1-2 taşım kaynattıktan sonra ateşten alın. İsterseniz çorbanızı kaselere bölüştürdükten sonra üzerini haşlanmış brokolilerle süsleyebilirsiniz.
|
Brokoli Çorbası |
|
dodo
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 16.01.2015
Mesajlar: 41 Şehir: İzmir |
Kısa URL: https://ml.md/lc141310
Gönderme Tarihi: 18.Mar.2019
628 defa indirildi / yazdırıldı
|
http://www.hurriyet.com.tr
1 paket brokoli
1 adet kuru soğan
1 adet patates
1 yemek kaşığı krema
2 yemek kaşığı çedar peyniri
Tuz
Karabiber
Zeytinyağı
Zeytinyağını tencereye alıp ısıtın ve doğramış olduğunuz soğanları da ilave edip kavurun. Gelişigüzel doğramış olduğunuz patatesi ekleyip kavurduktan sonra brokolileri ekleyin. Brokolilerin üstünü geçmeyecek kadar su ekleyip 10 dakika kaynamaya bırakın. Kaynadıktan sonra altını kısıp kapağı kapatın.
Sebzeler yumuşayınca tencereyi ocaktan alıp bir blender yardımıyla çorbanızı blender'dan geçirin. Tuz ve karabiber ekledikten sonra kremasını da ilave edin ve güzelce karıştırın. Servis tabağına aldıktan sonra üzerine çedar peyniri ekleyerek servis edebilirsiniz.
|
Brokoli Çorbası |
|
çerçeve
Aşçıbaşı
Kayıt: 10.04.2018
Mesajlar: 24
|
Kısa URL: https://ml.md/lc133276
Gönderme Tarihi: 10.Nis.2018
858 defa indirildi / yazdırıldı
|
500 gr. brokoli
1 büyük boy havuç
2 bardak süt
1 kahve fincanı zeytinyağı veya tereyağı
2 corba kasigi un
2 cay kasigi tuz
1 cay kaşığının ucuyla cok az şeker
1/2 cay kasigi karabiber
Bir miktar pulbiber (aci sevenlere)
Normal buyuklukte bir tencereye su konur ve alti yakilir. bu suyun icine 1 buyuk boy havuc rendelenir. su kaynamaya baslayinca cicekler halinde ayrilmis brokoliler kaynayan suya atilir ve 10 dk. haslanir. ayri bir kapta un yagda hafifce kavurulur ve icine sut dokulur. koyulasdmaya baslayinca icine tuz, seker, karabiber ve pulbiber atilir. bu karisim 10 dk haslanan brokolinin uzerine karistirilarak atilir ve brokoliler iyice ezilir. 5 dk da bu sekilde kaynatilir ve yemeye hazirdir.
|
Brokoli Çorbası |
|
everest
Aşçıbaşı
Kayıt: 23.01.2018
Mesajlar: 23 Şehir: Hatay |
Kısa URL: https://ml.md/lc131426
Gönderme Tarihi: 24.Oca.2018
1,055 defa indirildi / yazdırıldı
|
https://annevebebek.gov.tr
500 g brokoli
1 adet havuç
1 adet orta boy patates
1 adet soğan
2 su bardağı süt
2 yemek kaşığı süt kreması
2 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı un
Karabiber
Tuz
Sebzeleri beşamel sosun üzerine ilave ederek haşlama suyunun da yarısı kadarını tencereye alarak blender ile güzelce ezin. Kıvamı koyu olursa kalan haşlama suyundan ilave ederek kıvamı ayarlayın. Tuz ve karabiberi ekleyerek 3-4 dakika kadar kaynatın. Son olarak çorbanın kremasını ilave edin ve 1-2 taşım kaynattıktan sonra çorbayı ateşten alabilirsiniz.
|
Brokoli Çorbası |
|
aydınhavası
Aşçıbaşı
Kayıt: 21.05.2015
Mesajlar: 23 Şehir: Aydın |
Kısa URL: https://ml.md/lc108062
Gönderme Tarihi: 02.Haz.2015
2,525 defa indirildi / yazdırıldı
|
Samsun İl Tarım Müdürlüğü
50 gram brüksel lahanası
Yarım kg brokoli
4 adet patates
2 adet tavuksuyu tableti
Zeytinyağı, su
Tuz, karabiber, kırmızıbiber
Patateslerin kabuğunu soyduktan sonra küçük parçalar halinde doğrayın. Brokoli ve brüksel lahanalarıyla birlikte bir tencereye aktarın. Yeterince zeytinyağı ekleyerek, kavurun.
Üzerini geçecek kadar su ekleyin. Tavuksuyu tabletlerini, yeterince tuz, karabiber ve kırmızıbiber ekleyin. Yumuşayana dek haşlayın. Yumuşadıktan sonra suyuyla birlikte blendırdan geçirin.Servis tabağına aldığınız çorbaya krema ekleyerek, servis yapın.
|
Brokoli Çorbası |
|
şahbaz
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 17.02.2015
Mesajlar: 71 Şehir: İzmir |
Kısa URL: https://ml.md/lc106690
Gönderme Tarihi: 09.Nis.2015
2,817 defa indirildi / yazdırıldı
|
250 gr brokoli
1 adet orta boy soğan
1 adet orta boy haşlanmış havuç
1 çorba kaşığı un
1 adet tavuk bulyon veya tavuk suyu
1 adet yumurta sarısı
Yarım çay bardağı sıvı yağ
Sıvı yağda küçük küçük doğranmış soğanları sarartın. Daha sonra üzerine çok ufak dallar halinde ayırdığınız brokolileri ekleyin ve 3- 5 dakika kavurun.
Üzerine tavla zarı iriliğinde doğradığınız haşlanmış havuçları ekleyin.
Bir başka kapta yumurtanın sarısını ve unu, yaklaşık 1 litre kadar su ilave ederek, topaksız bulamaç haline gelene kadar çırpın.
Bu karışımı tencereye dökerek, tuz ilave edin ve kısık ateşte karıştırarak pişmeye bırakın.
Üzeri göz göz bir görünüm kazanana kadar bu şekilde pişirip ocaktan alın ve servis yapın.
|
Brokoli Çorbası |
|
beyaz menekşe
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 16.10.2014
Mesajlar: 34 Şehir: Elazığ |
Kısa URL: https://ml.md/lc102383
Gönderme Tarihi: 20.Ekm.2014
2,984 defa indirildi / yazdırıldı
|
200 gram brokoli
1 adet patates
1 çay bardağı pirinç
2 çorba kaşığı zeytinyağı
Yarım demet dereotu
3 diş sarımsak
3 çorba kaşığı yoğurt
5 su bardağı su
Tuz
Nane
Tencereye 2 su bardağı suyu alıp kaynatın. Üzerine pirinçleri koyup kısık ateşte brokolileri kıyıp yumuşayıncaya kadar pişirin. Yoğurdu çırpıp içine dökün ve 2 dakika daha kaynatın. Üzerine çiçek şeklinde koparılmış brokoli, taze nane yaprakları, ezilmiş sarımsakları ilave ederek servis tabağına aktarın. Karıştırıp sıcak olarak ikram edin.
|
Brokoli Çorbası |
|
Saadet
Türkçe Admin
Kayıt: 12.07.2005
Mesajlar: 9327 Şehir: Ankara |
Kısa URL: https://ml.md/lc101070
Gönderme Tarihi: 25.Ağu.2014
2,947 defa indirildi / yazdırıldı
|
500 gram brokoli
250 gram karnabahar
1 kahve fincanı zeytinyağı
1 adet orta boy soğan
1 diş sarımsak
4 su bardağı su (ılık)
1 tablet tavuk bulyon
1 adet orta boy patates
1 çay kaşığı mercanköşkü (taze veya kuru)
1.5 su bardağı süt
5 sap maydanoz
Ilık suda bulyonu eritin. Soğan, sarımsak ve patatesleri katın. Su kaynadıktan sonra ateşi kısın. Yaklaşık olarak 10 dakika pişirin. Brokoli, karnabahar ve zeytinyağı ilave edip sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirin. Sebzelerin üçte birini ayırın. Kalana mercanköşkü ilave edip tamamen püre olmayacak şekilde robottan geçirin. Süt ve ayrılan sebzeleri katıp bir kez karıştırın. Maydanozu ekleyin. Servis yapın.
|
|