5 çorba kaşığı margarin
3 diş sarmısak
200 gram arpacık soğan
4 adet biber
2 adet domates
400 gram haşlanmış börülce
1 tatlı kaşığı toz beyaz biber
4 çorba kaşığı tereyağı
800 gram levrek balığı
800 gram kalamar
3 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
Tuz
Margarini bir tencereye alıp kıyılmış sarmısak ve ikiye kestiğiniz soğanları ilave edip kavurun.
Üzerine ince kıyılmış biber, domates, haşlanmış börülce, tuz ve toz beyaz biberi ilave edin pişirin.
Güvece tereyağı sürün. Çok az miktarda hazırladığınız harçtan yayın.
Önceden haşlayıp ayıkladığınız ya da temizlenmiş aldığınız kalamar ile levreği güvece alın.
Kalan harcı da üzerine kapayın. En üste rendelenmiş kaşar peynirini serpin.
Önceden ısıtılmış 200 derece fırında kaşarlar iyice eriyinceye kadar pişirin.

|