|
|
Bonfile Carpaccio |
|
zeliş
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 22.09.2007
Mesajlar: 31 Şehir: Bodrum-Muğla |
Kısa URL: https://ml.md/lc17909
Gönderme Tarihi: 22.Eyl.2007
2,910 defa indirildi / yazdırıldı
|
1 kg. bütün bonfile
Karışık Akdeniz yeşilliği
250 gr. permesan peyniri
1 adet kereviz
120 gr. zeytinyağı
Tuz
Karabiber
1/2 limon suyu
Bonfileyi bütün bir şekilde hiç yağ kalmayacak şekilde temizleyin. 15 cm. uzunluğunda keserek plastik filme sarın ve sıkıştırın. Derin dondurucuda dondurun.
Dondurulmuş bonfileleri pastırma makinesinde yuvarlak şekilde çok ince olmak şartıyla kesin. Kestiğiniz bonfileleri, karışık Akdeniz yeşillikleri üzerine dizin. Üzerine permesan peyniri ve julyen doğranmış kerevizi serpiştirin. Zeytinyağı ve limon suyu dökerek servis yapın.
|
|
Bonfile Carpaccio Tarifleri Bruschetta Tarifleri
|
|