| 
 
 
 | 
Böğürtlenli Kayısılı Kanepeler | 
  | 
Göksen 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 23.01.2015 
Mesajlar: 6647 Şehir: Adana | 
Kısa URL: https://ml.md/lc120266 
Gönderme Tarihi: 13.Ekm.2016 
1,399 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
10 dilim ekmek
 
1 yemek kaşığı tereyağı
 
Biraz böğürtlen reçeli
 
Biraz kayısı reçeli
 
 
Kalpli kurabiye kalıplarıyla ekmek dilimlerinden şekiller çıkarın.
 
Çıkarılan kalp şekillere tereyapı sürün.
 
Onun da üzerinede böğürtlen ve kayısı reçeli sürüp servis yapın.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 |