| 
 
| 
 
 
 | 
 
BÖBREK BUĞULAMASI | 
 
  | 
eksen 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 24.01.2011 
Mesajlar: 237 Şehir: Erzurum | 
Kısa URL: https://ml.md/lc73679 
Gönderme Tarihi: 13.Mar.2012 
2,252 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
1 kg. sığır böbreği
 
250 gr. soğan
 
25 gr. un
 
Tuz
 
Karabiber
 
35 gr tuzlu tereyağı
 
1/2 litre et suyu
 
1 çorba kaşığı domates salçası
 
Garnitür için:
 
1 kutu konserve bezelye
 
 
Soğanları soyup dilimleyin. Bir tabağa tuz ve karabiberle birlikte unu koyun. Kuşbaşı doğranmış böbrek etlerini una bulayın. Yağı bir tencerede eritin ve böbrekleri iyice kızartın. Soğanları da yağda 3 dakika kavurun. Et suyunu dökün. Salça ilave edip karıştırın. İlk önce kaynatın. 1-1,5 saat yavaş ateşte pişirin. Üstüne biraz kayılmış maydanoz serpin. Haşlanıp tereyağda çevrilmiş bezelye ile servis yapın.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
BÖBREK BUĞULAMASI Tarifleri Sakatatlar
 | 
 
 
 
 |