| 
 
 
 | 
Bisküvi Üzeri Krem Peynirli Kanepe | 
  | 
Göksen 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 23.01.2015 
Mesajlar: 6647 Şehir: Adana | 
Kısa URL: https://ml.md/lc113451 
Gönderme Tarihi: 14.Arl.2015 
2,080 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
150 gram un
 
60 gram dövülmüş ceviz
 
50 gram mısır nişastası
 
100 gram tereyağı
 
30 gram dövülmüş fındık
 
15 gram pudra şekeri
 
1 adet yumurta akı
 
Bir tutam tuz
 
Peynir kreması için
 
100 gram Raclette peyniri
 
Süslemek için Fındık
 
 
 
Bisküvi için tereyağı ve tüm malzemeleri yumurta akıyla yoğurun. Hamuru yuvarlayıp buzdolabında 60 dakika dinlendirin. Merdaneyle açıp 24 adet 5 cm çapında yuvarlaklar oluşturun.
 
Yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin. 180 derece fırında 15 dakika pişirip soğumaya bırakın.
 
Krema için Raclette peynirleri karıştırın. Kremayı sıkma torbasına doldurup bisküvilerin üzerine aktarın. Fındıkla süsleyip servis yapın.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 |