Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Bıldırcın Yumurtalı Çörek


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Açma Tarifleri
Ay Çöreği Tarifleri
Kete Tarifleri
Örgü Tarifleri
Poğaça Tarifleri
Ponçik Tarifleri
Rulo Çörek Tarifleri
Simit Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Bıldırcın Yumurtalı Çörek

Saadet
Türkçe Admin
Türkçe Admin

Kayıt: 12.07.2005
Mesajlar: 9327
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc124626
Gönderme Tarihi: 17.Nis.2017
1,370 defa indirildi / yazdırıldı




2,5 su bardağı tam buğday unu
1 su bardağı ılık su
1 tatlı kaşığı toz maya
1 tatlı kaşığı tuz
1 yemek kaşığı toz şeker
2 yemek kaşığı margarin
12 tane bıldırcın yumurta
100 gr taze kaşar
12 çay kaşığı margarin

Yoğurma kabına 2 bardak unu, toz şekeri, mayayı alın karıştırın, tuzu serpin, margarini ilave edin, ılık suyu dökün, geri kalan unla hamuru toparlayın hamuru kulak memesi kıvamında yoğurun.
Üzerini örtün yarım saat kabarana kadar bekletin,hamur iki katı olmuşsa kabarma işlemi olmuş demektir.
Hamuru tekrar yoğurun, iki bezeye ayırın, tepsiye yağlı kağıt serin, bezenin ortasını hafif bastırarak, çukur şeklin de elinizle havuz oluşturun.
Taze kaşarı rendeleyin, ortasına serin, parmağınızla yumurta sayısı kadar çukur oluşturun, yumurtaları çukurlara kırın, 1 çay kaşığı kadar margarini üzerine paylaştırın.
Tepside üzeri örtülü olarak 15 dakika bekletin, önceden ısıtılmış 200° C fırında 15 dakika kızarana kadar pişirin. Öbür hamuruda aynı şekilde hazırlayın pişirin.







Bıldırcın Yumurtalı Çörek Tarifleri Açma Tarifleri



(1 adet Bıldırcın Yumurtalı Çörek 5,194 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort