| 
 
| 
 
 
 | 
 
Bıhtı | 
 
  | 
tekkaş 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 30.09.2011 
Mesajlar: 68 Şehir: Denizli | 
Kısa URL: https://ml.md/lc68590 
Gönderme Tarihi: 01.Ekm.2011 
2,040 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
1 lt su
 
250 gr un
 
Şeker
 
Ceviz
 
Yağ
 
 
1 litre su kaynatılır ve çok az tuz atılır. Kaynayan suya 250 gr un atılır, koyulaşana kadar arıştırılarak pişirilir.Tepsiye küçük lokmalar halinde dökülür. Üzerine şeker ve ceviz ekilir. yağ kızdırıp üzerine dökülür.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Bıhtı Tarifleri Akıtma Tarifleri
 | 
 
 
 
 |