|
|
Biberiyelli Tavuk |
|
çemberimde gül oya
Aşçıbaşı
Kayıt: 23.05.2011
Mesajlar: 29 Şehir: Ankara-Beypazarı |
Kısa URL: https://ml.md/lc63859
Gönderme Tarihi: 04.Haz.2011
1,940 defa indirildi / yazdırıldı
|
250 gr kuşbaşı tavuk
80 gr kuru soğan
1 diş sarımsak
4 gr biberiye
10 ml yoğurt suyu
Kuşbaşı tavukları kapaklı cam bir kaba alın. Soğanı iri parçalar halinde doğrayın, tavuklarla harmanlayın. Sarımsağı ince kıyın malzemeye ekleyin. Son olarak biberiye ve yoğurt suyunu da katıp karıştırın. Kabın kapağını kapayın. Buzdolabında bir kaç saat bekletin. Çıkarıp yağlı kağıda koyun, paket yapın. kenarlarını sıkıca kapatın. 220 derecedeki fırında 30-35 dk. kadar pişirin. Sıcak servis yapın.
|
|
Biberiyelli Tavuk Tarifleri Eti Yemek Tarifleri
|
|