| 
 
 
 | 
Biberiyeli Gevrek Halka | 
  | 
Göksen 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 23.01.2015 
Mesajlar: 6647 Şehir: Adana | 
Kısa URL: https://ml.md/lc120456 
Gönderme Tarihi: 22.Ekm.2016 
1,293 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
400 gram un
 
100 gram mısır unu
 
4 dal biberiye
 
200 gram margarin
 
100 ml su
 
Tuz
 
 
Malzemelerin tümünü geniş bir yoğurma kabına alın ve iyice yoğurun. Üzerini örterek 20 dakika dinlendirin. Hamurdan parçalar kopartıp unlanmış zeminde şerit halinde yuvarlayın ve uçlarını birleştirerek halka şekli verin. Aralıklı olarak kağıt serili tepsiye dizin. 175 derece fırında rengi hafif koyulaşıncaya kadar yaklaşık 15-20 dakika pişirin. Soğuduktan sonra servis yapın.
 
 
 
 
Fotoğraf "geri zekariye" tarafından gönderildi. 17.06.2020
  
 | 
 
 
 
 
 
 |