| 
 | 
| Biber Yaprağı Turşusu Kavurması (Ordu) | 
|  | yurttan Aşçıbaşı
 
  
 Kayıt: 21.09.2016
 Mesajlar: 20
 Şehir: Tiran
 | Kısa URL: https://ml.md/lc119796 Gönderme Tarihi: 22.Eyl.2016
 2,976 defa indirildi / yazdırıldı
 
 | 
| 
 
 Ordu Büyükşehir Belediyesi
 
 Biber yaprağı turşusu
 1 çay kaşığı pul biber
 2 yemek kaşığı sıvı yağ
 1 yemek kaşığı tereyağı (isteğe bağlı)
 
 Turşu iri iri doğranır. Yağ tavada pul biber ile kızdırılır. Turşu kızdırılmış yağın üzerine ilave edilerek 1-2 kere karıştırılır ve altı kapatılır. Servis edilir.
 
 
  
 
 | 
| 
 
 
 
 
 |