| 
 
 
 | 
Biber ve Fesleğen Soslu Levrek | 
  | 
nükte 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 06.03.2019 
Mesajlar: 24 Şehir: Adapazarı | 
Kısa URL: https://ml.md/lc141044 
Gönderme Tarihi: 07.Mar.2019 
903 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
http://www.hurriyet.com.tr
 
 
4 adet bütün levrek
 
1 adet kırmızı acı biber
 
1 adet kırmızı soğan
 
2 diş sarımsak
 
2 yemek kaşığı zeytinyağı
 
1 yemek kaşığı hardal
 
1 yemek kaşığı balzamik sirkesi
 
3 yemek kaşığı soya sos
 
4 dal fesleğen
 
Yarım demet dereotu
 
 
Balığın her iki tarafına bıçakla çizik atın. Kalan tüm malzemeyi blender'dan geçirin. Balıkları tuz ve karabiberle tatlandırıp ızgaraya alın. Hazırladığınız karışımı mutfak fırçasıyla balığın üzerine sürün. Ardından balığı çevirin ve aynı işlemi tekrarlayın. Sos bitene kadar balığı çevirerek yaklaşık 15 dakika pişirin. Yanında bol limonlu salata ile servis yapabilirsiniz.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 |