| 
 
 
 | 
Biber Salçalı Peynirli Kanepe | 
  | 
Göksen 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 23.01.2015 
Mesajlar: 6647 Şehir: Adana | 
Kısa URL: https://ml.md/lc112770 
Gönderme Tarihi: 17.Kas.2015 
1,907 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
225 gr beyaz peynir
 
50 gr tereyağı
 
2 adet limonun suyu
 
6 dilim francala ekmeği
 
2 yemek kaşığı biber salçası
 
 
Peyniri tuzundan arınması için 30-40 dakika bol suda bekletin. Sonra suyunu süzün ve çatal yardımıyla ezin. biber salçası ve limon suyunu yavaş yavaş ilave ederek, peynire iyice yedirin. Ekmeklerin sert kenarlarını kesip çıkarın, her bir dilimi dört eşit parçaya bölün tereyağı sürün ve peynirli karışımı dilimlerin üzerine sürün. Servis tabağına dizip servis yapın.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 |