500 gr körpe ıspanak
 
1 çorba kaşığı kuru vişne
 
2 adet taze soğan, ince kıyılmış
 
250 gr İçim Beyaz Peynir, küp halinde doğranmış
 
4 adet ceviz, parçalanmış
 
Tuz- karabiber
 
5 çorba kaşığı zeytinyağı
 
1 çorba kaşığı elma sirkesi
 
 
Bir kasede zeytinyağı, sirke ve tercih ettiğiniz oranda tuz, karabiberi iyice karıştırın. İyice yıkayıp duruladığınız taze ıspanak yapraklarını salata kasesinin içine elinizle geniş parçalara ayırarak yerleştirin. Taze soğan, kurutulmuş vişne, ceviz ve beyaz peyniri kaseye ekleyin. Kasenin içindeki malzemeyi birbirine karıştırın. Hazırladığınız sosu salatanın üzerine dökün.
 
 
 
  
 |