4 adet tavuk budu
 
1 adet havuç
 
3 adet sivri biber
 
1 adet kabak
 
2 soğan
 
1 tutam maydanoz
 
Tuz, karabiber, sıvı yağ
 
Beşamel sosu için:
 
2,5 su bardağı süt
 
2 çorba kaşığı un
 
2 çorba kaşığı tereyağı
 
Tuz, karabiber, muskat
 
30 gram kaşar peyniri
 
 
Tavuk etlerini tencerede yağın içinde iki yüzünü de biraz pişirin. Fırın kabına alıp üzerine irice doğranmış sebzeleri yerleştirin. Beşamel sosu için, tereyağını tencerede eritin. Unu ekleyip kavurun. Sütü ekleyip çırpma teliyle karıştırmaya devam edin. Tuz, karabiber ve rendelenmiş muskat koyup piştikten sonra fırın kabındaki tavuk etinin üzerine dökün. Rendelenmiş kaşar peynirini serpip önceden ısıtılmış 180 derecedeki fırında pişirin.
  
 |