Kısa URL: https://ml.md/lc45326
Gönderme Tarihi: 28.Arl.2009
2,629 defa indirildi / yazdırıldı
2 adet levrek (fileto olarak hazırlanmış)
1 paket Knorr Beşamel Sos
2 yemek kaşığı sıvı yağ
3¾ su bardağı süt (750 ml)
100 gr kaşar peyniri (rendelenmiş)
½ demet ıspanak (kabaca doğranmış)
1. Levrekleri az yağda ters düz ederek pişirin.
2. Pişirdiğiniz levrekleri ısıya dayanıklı bir kaba alarak üzerine doğranmış ıspanakları pay edin.
3. Küçük bir kasenin içine 750 ml soğuk sütü ve 1 paket Knorr Beşamel sosu koyup bir çırpıcı yardımıyla iyice karıştırın. Kısık ateşte ara sıra karıştırarak 5 dakika pişirin ve ıspanakların üzerine dökün.
4. Üzerine kaşarı serpip 180ºCde önceden ısıtılmış fırında üzeri kızarana dek pişirin.