Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Alman Yemekleri > BAVYERA KREMASI (1 adet - 55,995 defa bakıldı)

BAVYERA KREMASI


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Afgan Yemekleri
Alman Yemekleri
Amerikan Yemekleri
Arap Yemekleri
Arjantin Yemekleri
Avustralya Yemekleri
Avusturya Yemekleri
Azeri Yemekleri
Belçika Yemekleri
Brezilya Yemekleri
Bulgar ve Bulgaristan Türkleri'nin Yemekleri
Çeçen Yemekleri
Çekya Yemekleri
Çin Yemekleri
Danimarka Yemekleri
Diğer Ülkelerin Yemekleri
Endonezya Yemekleri
Filipinler Yemekleri
Finlandiya Yemekleri
Fransız Yemekleri
Güney Afrika Yemekleri
Gürcistan Yemekleri
Haiti Yemekleri
Hint Yemekleri
Hırvat Yemekleri
Hollanda Yemekleri
İngiliz Yemekleri
İran Yemekleri
İrlanda Yemekleri
İskandinav Yemekleri
İskoç Yemekleri
İspanyol Yemekleri
İsrail Yemekleri
İsveç Yemekleri
İsviçre Yemekleri
İtalyan Yemekleri
Japon Yemekleri
Kanada Yemekleri
Kazak Yemekleri
Kırgız Yemekleri
Kore Yemekleri
Küba Yemekleri
Macar Yemekleri
Meksika Yemekleri
Norveç Yemekleri
Malezya Yemekleri
Özbek Yemekleri
Pakistan Yemekleri
Peru Yemekleri
Polonya Yemekleri
Portekiz Yemekleri
Romen Yemekleri
Rus Yemekleri
Slovak Yemekleri
Tahiti Yemekleri
Tayland Yemekleri
Venezuela Yemekleri
Vietnam Yemekleri
Yeni Zellanda Yemekleri
Yunan ve Batı Trakya Türkleri'nin Yemekleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


BAVYERA KREMASI

bitmeyen şarkı
Editor
Editor

Kayıt: 07.01.2011
Mesajlar: 2219
Şehir: İzmir
Kısa URL: https://ml.md/lc59547
Gönderme Tarihi: 19.Oca.2011
32,708 defa indirildi / yazdırıldı




1 çorba kaşığı rafine yağ
3 su bardağı süt
1 çay kaşığı vanilya
5 çorba kaşığı şeker
5 yumurta sarısı
15 gr (3 yaprak) jelatin
3 çorba kaşığı su
125 gr krem şantiyi

Hamur fırçasıyla, 1 kg'lık pasta kalıbının içini yağlayınız; kalıbı ters çevirip kâğıt havlunun üstüne koyarak fazla yağını akıtınız. Bir tencereye sütü ve 1 çay kaşığı vanilyayı koyup orta ateşte ısıtınız. İyice ısınınca (kaynamadan), tencereyi ateşten indiriniz.
Şekeri orta boy bir tencereye koyarak ortasında çukur yapınız. 1 yumurta sarısını çukura koyup, şekerle iyice karışması için tahta bir kaşık yada spatula ile kenarlarından başlayarak iyice karıştırınız. Öteki dört yumurta sarısı için de aynı işlemi dört kez tekrarlayınız. (Yumurta sarıları şekerle iyice karışıncaya kadar karıştırmaya devam ediniz.)
Karıştırmaya devam ederek sütü karışıma, sicim gibi ince ince akıtarak ekleyiniz.
Üçte biri su dolu büyük bir tencereyi harlı ateşe koyup ısıtınız. Tam kaynamaya başlayacağı zaman ateşin altını iyice kısınız. Kremayı yaptığınız orta boy tencereyi bu suyun içine oturtup, karıştırmaya ara vermeden krema iyice koyulaşmcaya kadar pişiriniz. (Kremanızın bozulmaması için alttaki tencerede bulunan suyu kaynatmamaya dikkat ediniz.) Her iki tencereyi birlikte ateşten alınız.
Jelatinleri su dolu küçük bir kaba koyup hafif ateşte tamamiyle erittikten sonra, orta boy tenceredeki kremaya katınız.
Kremayı süzgeçten geçirerek derince bir kaba süzünüz. Bu kabı buzların üstüne oturtunuz.
Kremayı koyulaşmaya başlayıncaya kadar, devamlı karıştırınız. Krem şantiyiyi küçük bir kapta yumurta teli ile koyulaşana kadar çırpıp, yavaş yavaş kremaya katınız. Sonra karışımı, önceden yağladığınız kalıba dökünüz.
Kalıbın üstünü alüminyum kâğıtla örterek 6 saat buzdolabında bekletiniz.
Kalıbı buzdolabından aldıktan sonra, 1-2 saniye sıcak suya oturtup, kolayca çıkarabilmek için bir bıçağı kalıbın iç kenarında çepeçevre gezdiriniz. Kremanızı önceden soğutulmuş bir tabağa ters çevirerek servis ediniz.






BAVYERA KREMASI Tarifleri Alman Yemekleri



(1 adet BAVYERA KREMASI 55,995 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort