2 adet yumurta
 
1 su bardağı süt
 
1 paket kabartma tozu
 
Yarım paket margarin
 
1 tatlı kaşığı tuz
 
Alab,ildiği kadar un
 
İçi için:
 
Yarım kalıp beyaz peynir
 
Yarım demet maydanoz
 
Üzeri için:
 
1 adet yumurta
 
1 tatlı kaşığı susam
 
 
Hamur malzemesi biraraya getirilir, yumuşak bir hamur yapılır, yarım saat dinlendirilir. Daha sonra iki eşit parçaya bölünür. Her parça unlu masada, oklavayla 40 santim çapında açılır. İlk yufkanın yüzeyine peynirli iç yayılır. Üzerine ikinci yufka konur. Daha sonra büyük çay bardağı ile kesilir. Yağlanmış tapsiye dizilir. Üzerine yumurta sürülür, susam serpilir. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında kızarana kadar pişirilir.
  
 |