| 
 
| 
 
 
 | 
 
Barbunyalı Krep | 
 
  | 
gülbin 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 01.08.2005 
Mesajlar: 110 Şehir: Malatya | 
Kısa URL: https://ml.md/lc2527 
Gönderme Tarihi: 24.Nis.2006 
2,920 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
Krep icin: 
 
2 yumurta
 
1 su bardağı süt
 
1 su bardagi un 
 
Tuz
 
İç için:
 
1 su bardağı haşlanmış barbunya
 
1 yemek kaşığı biber salçası
 
1 tatlı kaşığı domates salçası
 
1/2 demet maydanoz
 
kimyon, tuz karabiber
 
1/2 çay bardağı kaşar peyniri
 
3 adet küp küp doğranmış domates
 
3 adet küçük küçük doğranmış yeşil soğan
 
 
Krep icin tuzu, unu, sütü ve yumurtaları güzelce mikserde ya da elde çırpın ve oluşan bu sıvıyı ısıtılmış  teflon tavaya dökün ve kreplerin her iki yüzünü de çevirerek pişirin. Haşlanmış barbunyaları bir çatal yardımıyla ezin içine tuz, karabiber, kimyon, biber ve domates salçalarını ekleyin ve teflon bir tavada bir kaç dakika karıştırarak bu karışımı kavurun. Kreplerinizin üzerine bu karışımı taksim edin üzerinee yeşil soğan domates,maydanoz ve kaşar peynirlerini serpin ve rulo yapın yanında patates çipsiyle veya kızartmasıyla servis yapın.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Barbunyalı Krep Tarifleri Akıtma Tarifleri
 | 
 
 
 
 |