| 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 | 
 
Barbun Tava (Bartın) Tarifleri Bartın Yemekleri
| 
 |  
| Barbun Tava (Bartın) |  
|  | Saadet Türkçe Admin
 
  
 Kayıt: 12.07.2005
 Mesajlar: 9281
 Şehir: Ankara
 | Kısa URL: https://ml.md/lc115451 Gönderme Tarihi: 12.Mar.2016
 1,956 defa indirildi / yazdırıldı
 
 |  
| 
 
 Bartın İl Kürtür Turizm Müdürlüğü
 
 1000 gr. Barbunya Balığı
 250 gr. Un
 10 gr. Tuz
 200 gr. AyçiçekYağı
 
 Barbunları ayıklayarak yıkayınız. Önce tuzlayarak, sonra una bulayınız. Sıvı yağda kızgın ateşte tabak yardımıyla çevrilerek kızartarak servis ediniz.
 
 
  
 
 |  
| 
 
 
 
 
 |  | 
 
   |