| 
 
| 
 
 
 | 
 
Ballı ve Hardallı Piliç | 
 
  | 
emlak güzeli 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 08.07.2014 
Mesajlar: 34 Şehir: Çankaya-Ankara | 
Kısa URL: https://ml.md/lc99722 
Gönderme Tarihi: 09.Tem.2014 
1,706 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
https://www.erpilic.com.tr
 
 
3 adet Erpiliç bonfile
 
Yarım çay bardağı bal
 
1 tatlı kaşığı hardal
 
Yarım çay bardağı zeytinyağı
 
1 çorba kaşığı limon suyu
 
1 çorba kaşığı soya sosu
 
 
Piliç bonfileleri önce enlemesine ortadan ikiye kesin ve daha sonra parmak uzunluğunda doğrayın. Derin bir kapta bal, hardal, zeytinyağı, limon suyu ve soya sosunu iyice çırpın. Doğradığınız piliç bonfileleri bu sosta 1 saat bekletin ve bir tavada önlü arkalı kızartın. Servis için jülyen doğradığınız sebzeleri kaynar suda 2 dakika haşlayın ve süzün. Piliçle birlikte servis yapın.
 
 
 
Not: Buharda pişirdiğiniz / haşladığınız renkli sebzeler ile servis yapabilirsiniz.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Ballı ve Hardallı Piliç Tarifleri Çulluk Tarifleri
 | 
 
 
 
 |