| 
 
| 
 
 
 | 
 
Ballı Muzlu Kaygana | 
 
  | 
fiber 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 08.01.2013 
Mesajlar: 72 Şehir: Eskişehir | 
Kısa URL: https://ml.md/lc85558 
Gönderme Tarihi: 10.Oca.2013 
1,961 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
https://www.marifetlibalkovanlar.com
 
 
1,5 su bardağı un
 
2 adet yumurta
 
1,5 yemek kaşığı bal
 
1 çay bardağı süt
 
1 tutam tuz
 
2 adet muz
 
Nar
 
 
Muz hariç bütün malzemeyi karıştırma kabına koyun.
 
Pürüzsüz olana kadar karıştırın. İnce bir tavayı ocağa koyun.
 
Az yağla yağlayın.
 
Bir kepçe ile karışımdan tavaya dökün ve yayın.
 
Krep gibi çevirerek pişirin.
 
Tavadan alıp dörde katlayın, arasına dilimlenmiş muzları koyup bal ve bir miktar narla servis edin.
 
 
 
 
Fotoğraf "pazartesi sendromu" tarafından gönderildi. 10.06.2019
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Ballı Muzlu Kaygana Tarifleri Galeta Tarifleri
 | 
 
 
 
 |