Kısa URL: https://ml.md/lc50501
Gönderme Tarihi: 15.Nis.2010
1,805 defa indirildi / yazdırıldı
Malzeme:
1/4 beyaz lahana
1 kase kirazdomates
1/2 demet Taze nane
1/4 demet maydanoz
Tuz
Sosu İçin :
3 çorba kaşığı Altın Hasat Sızma Zeytinyağı
1 çorba kaşığı limon suyu
1 tatlı kaşığı bal
1 tutam taze kişniş
1 tutam pul biber
Sos için kişnişi havanda ezin.Kalan malzeme ile karıştırın.Lahanayı çok ince kıyarak tuzla iyice ovun.Kiraz domatesleri enine ikiye kesin.Yşillikleri doğrayın.Turplarıalacalı soyupyarım ay şeklinde doğrayın.Salata malzemesi ile sosu harmanlayıp servis yapın.