Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

BALLI KURUYEMİŞ ŞEKERLEMESİ


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Bonbon Tarifleri
Cezerye Tarifleri
Çıtır Tarifleri
Elma Şekeri Tarifleri
Karamel Tarifleri
Krokan Tarifleri
Lokum Tarifleri
Pralin Tarifleri
Trüf Tarifleri
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


BALLI KURUYEMİŞ ŞEKERLEMESİ

kırık testi
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 31.03.2012
Mesajlar: 213
Şehir: Nevşehir
Kısa URL: https://ml.md/lc74707
Gönderme Tarihi: 13.Nis.2012
2,888 defa indirildi / yazdırıldı




1 su bardağı kuru incir
1 su bardağı sarı üzüm
1 su bardağı kuru kayısı
1 su bardağı çamfıstığı
1 su bardağı ceviz içi
1 su bardağı iç badem (kabuğu soyulmuş)
1 su bardağı kiraz şekerlemesi
1/2 çavdar ekmeğinin içi
1/2 su bardağı bal
1 çorba kasığı un
1 çorba kasığı tarçın

İlk olarak, badem ve kiraz şekerlemesinden birer kaşık ayıralım.
Kuru incirleri, kuru kayısıları, ceviz içlerini, bademleri ve kiraz şekerlemelerini mümkün olduğu kadar ufak ufak kıyalım.
Islatıp ufaladığımız ekmek içini, tarçını, unu ve kıydığımız meyveleri de katıp, iyice yoğuralım.
Yoğurduğumuz hamurdan parçalar kopartıp, sosis şeklinde yuvarlayalım. Yağlayıp, unladığımız tepsiye dizip, önceden ısıttığımız fırında 20 dakika kadar pişirelim.
Bu esnada, balı kısık ateşte birazcık eritelim.
Tatlıları fırından çıkartıp, erittiğimiz balı üzerlerine fırça yardımıyla sürelim.
Ayırdığımız badem ve kiraz şekerlemeleriyle süs yapıp, soğutalım. Soğuttuktan sonra, servis yapalım.






BALLI KURUYEMİŞ ŞEKERLEMESİ Tarifleri Cezerye Tarifleri



(1 adet BALLI KURUYEMİŞ ŞEKERLEMESİ 23,818 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort