1 adet yumurta
 
1 paket tereyağı
 
1 çay bardağı pudra şekeri
 
1 paket kabartma tozu
 
Alabildiği kadar un
 
Üzeri için:
 
1 su bardağı irmik
 
Şerbet için:
 
2 su bardağı şeker
 
1 çay bardağı bal
 
2,5 su bardağı su
 
1 çorba kaşığı limon suyu
 
 
Şerbet için su ve şeker kaynatılır. Kıvam alınca bal ve limon katılır, 5 dakika daha kaynatılır, ateşten alınır. Yumuşak tereyağı, yumurta parmak uçlarıyla iyice mıncıklanır. Üzerine kabartma tozu ve ele ypışmayana kadar un eklenerek yoğrulur. Hamurdan ceviz kadar parçalar alınır, parmak şekli verilir. Parmaklar irmiğe batırılır ve yağlanmış tepsiye dizilir. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında kızarana kadar pişirilir. Fırından çıkar çıkmaz soğuk şerbet gezdirilir.
  
 |