|
|
Balık Pişirirken Limon mu Sirke mi Daha Faydalı? |
 |
Çetin Ceviz
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 26.05.2005
Mesajlar: 3262 Şehir: Ankara |
Kısa URL: https://ml.md/lc185485
Gönderme Tarihi: 29.Ekm.2025
28 defa indirildi / yazdırıldı
|
LİMONUN BALIĞA ETKİLERİ
Koku giderici: Balığın ağır kokusunu hafifletir.
Vitamin desteği: C vitamini sayesinde demirin emilimini artırır.
Taze tat: Balığın doğal lezzetini ön plana çıkarır.
Antioksidan etki: Hücreleri serbest radikallere karşı korur.
SİRKENİN BALIĞA ETKİLERİ
Bakteri azaltıcı: Sirke doğal bir dezenfektan gibi etki ederek mikropları kırmaya yardımcı olur.
Yumuşatma: Balığın etini daha yumuşak hale getirir.
Sindirim dostu: Özellikle elma sirkesi sindirimi kolaylaştırabilir.
Koku kontrolü: Balığın ağır kokusunu bastırır.

|
|