|
|
Balık Hamuru |
|
Ayder'li
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 04.01.2011
Mesajlar: 31 Şehir: Rize |
Kısa URL: https://ml.md/lc59402
Gönderme Tarihi: 14.Oca.2011
2,953 defa indirildi / yazdırıldı
|
1 su bardağı un
1 adet sarısı ve akı ayrılmış yumurta
1/4 su bardağı maden suyu
çok az tuz
3 yemek kaşığı süt
Unu çukur bir kabın içine boşaltın. Ortasına bir boşluk açıp, yumurtanın sarısını bu boşluğa koyun, maden suyu ve tuz ilave edip iyice karıştırın. Yavaş yavaş sütü ekleyin, karıştırın. İyice çırpılmış yumurta akıyla yoğurun.
Not: Bu hamur ayıklanmış 500 gr balığın üstünü kaplamaya yeterlidir.
|
|
Balık Hamuru Tarifleri Hamur İşleri
|
|