| 
 
 
 | 
Balık Ciğeri ve Sütlük Kavurması | 
  | 
Göksen 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 23.01.2015 
Mesajlar: 6647 Şehir: Adana | 
Kısa URL: https://ml.md/lc114360 
Gönderme Tarihi: 23.Oca.2016 
3,752 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
2-3 kaşık margarin
 
150 gr balık ciğeri
 
150 gr balık sütlüğü
 
1 çay kaşığı pul biber
 
1 çay kaşığı tuz
 
 
Yapışmaz bir tavaya margarin ve ayıklanıp doğranmış sarımsaklar konulur ve sarımsakların rengi dönene kadar yağ yakmadan kavrulur. Yıkanmış ve suyu suzdürülmüş ciğer ve sütlük ilave edilir, yaklaşık 10 dakika kuvvetli ateşte ciğer pişene kadar kavrulur, üzerine bol pul biber dükülür ve sıcak sıcak servise alınır.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 |