| 
 
 
 | 
Bal Şerbetli Kremalı Kadayıf | 
  | 
Su Damlası 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 21.04.2015 
Mesajlar: 36 Şehir: Bursa | 
Kısa URL: https://ml.md/lc106999 
Gönderme Tarihi: 22.Nis.2015 
1,785 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
400 gram kadayıf
 
200 gram tereyağı
 
1,5 çay bardağı ceviz
 
Üzeri için:
 
3 çorba kaşığı bal
 
1 su bardağı su
 
1 paket kremşanti
 
1 su bardağı süt
 
 
Kadayıfları elinizle ufalayın. Erimiş tereyağıyla karıştırıp cevizle harmanlayın. Fincana bastırıp tepsiye dizin. 200 derecede fırında pişirin. Kremşantiyi yapıp dolapta bekletin. Fırından çıkan kadayıfın üzerine sulandırılmış balı dökün kremşanti ve çileklerle süsleyip ikram edin.
  
 | 
 
 
 
 
 
 |