| 
 
 
 | 
Bal Kabaklı Karnıbahar Tatlısı | 
  | 
Göksen 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 23.01.2015 
Mesajlar: 6647 Şehir: Adana | 
Kısa URL: https://ml.md/lc105238 
Gönderme Tarihi: 16.Şub.2015 
1,894 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
4 yemek kaşığı margarin
 
1,5 bardak şeker
 
2 dilim bal kabağı
 
4 parça karnıbahar
 
1 adet yumurta akı
 
2 bardak su
 
 
Şerbeti için 2 bardak suya şekeri ilave edip pişirin. Kıvama gelince geniş bir kaba döküp soğutun. Bal kabaklarını küp küp doğrayıp karnı baharları yumurta akına batırıp tepsiyi sana margarin ile yağlayıp 15 dakika fırında 180 derecede pişirin. Pişirdiğimiz bal kabağını ve karnı barları şerbete batırıp batırıp çıkarın ayrı bir servis tabağına koyun.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 |