Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

BAL KABAKLI GÜL TATLISI


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Badem Tatlısı Tarifleri
Baklava Tarifleri
Ekmek Tatlısı Tarifleri
Güllaç Tarifleri
Halka Tatlısı Tarifleri
Hurma Tatlısı Tarifleri
Kadayıf Tarifleri
Kalburabastı Tarifleri
Kemal Paşa Tarifleri
Künefe Tarifleri
Lokma Tarifleri
Revani Tarifleri
Sütlü Nuriye Tarifleri
Şam Tatlısı Tarifleri
Şekerpare Tarifleri
Vezir Parmağı Tarifleri
Tulumba Tatlısı Tarifleri
Yoğurt Tatlısı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


BAL KABAKLI GÜL TATLISI

kırık testi
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 31.03.2012
Mesajlar: 213
Şehir: Nevşehir
Kısa URL: https://ml.md/lc74737
Gönderme Tarihi: 14.Nis.2012
2,007 defa indirildi / yazdırıldı




1.300 gram bal kabağı
500 gram tozşeker
150 gram ceviz içi
6 adet yufka
1,5 (375 gr) paket margarin
3 tatlı kaşığı tarçın
ŞURUBU İÇİN;
500 gram tozşeker
3 su bardağı su
1/4 adet limonun suyu

Bal kabağının dış kabuğu ile iç çekirdek kısımlarını temizledikten sonra, rendeleyelim.
İçine tozşekeri, bıçak ile kıydığımız cevizleri ve tarçını ilave edip, iyice karıştıralım.
3 su bardağı su ve 500 gram tozşekerden şurup hazırlayalım.
Şurup kıvama gelince, limon suyunu ilave edip, 1 dakika daha kaynattıktan sonra, ocaktan indirelim.
Yufkaları tezgahın üzerine üst üste yayıp, dörde bölelim. Böylece 24 adet parça yufka elde etmiş oluyoruz.
Margarini eritip, bir parça yufkayı yağlayalım.
Yufkanın geniş yuvarlak kısmına, hazırladığımız içten yayıp, rulo şeklinde sardıktan sonra, kendi etrafında çevirerek, gül şekli verelim.
Diğer yufkaları da aynı şekilde hazırlayıp, önceden yağladığımız fırın tepsisine dizelim.
Yufkaların üstünü erittiğimiz margarin ile yağlayıp, fırında iyice kızarıncaya kadar pişirelim.
Fırından çıkınca, üzerine soğuk şerbeti dökelim.
Şerbeti çekip de tatlımız soğuyunca, servis yapalım.






BAL KABAKLI GÜL TATLISI Tarifleri Ekmek Tatlısı Tarifleri



(1 adet BAL KABAKLI GÜL TATLISI 19,798 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort