THY Skylife
 
 
100 gr levrek fileto
 
1 taze soğan
 
1 kabak
 
1 havuç
 
2 yemek kaşığı zeytinyağı
 
yarım demet maydanoz
 
1 damla sakızı
 
1 yaprak baklava yufkası
 
tuz
 
karabiber
 
50 gr eritilmiş tereyağı
 
 
Rendelenmiş havuç ve kabak, doğranmış taze soğan ve yarım demet maydanoz ile iki yemek kaşığı zeytinyağında kavrulur. Tuz, karabiber ve dövülmüş damla sakız ilave edilerek pişirilip soğutulur. Soğumuş sebze harcı, 100 gr doğranmış levrek fileto ile karıştırılır. Sakızlı ve sebzeli levrek harcı baklava yufkasına sarılıp fırın tepsisine alınır. Üzerine fırça ile erimiş tereyağı sürülüp, 180 derecede 15 dakika pişirilir.
  
 |