| 
 
 
 | 
Baklava Yufkasında Balık Fileto | 
  | 
nazlıgül 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 11.08.2014 
Mesajlar: 25 Şehir: Nevşehir | 
Kısa URL: https://ml.md/lc100698 
Gönderme Tarihi: 12.Ağu.2014 
1,621 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
10 adet baklava yufkası
 
1 çorba kaşığı tereyağı
 
500 gram balık filetosu
 
4 adet defneyaprağı
 
Tuz
 
Karabiber
 
 
Baklava yufkalarından iki-üç tanesinin arasına yağ sürüp balık filetosundan bir parça alıp üzerine koyun. Defneyaprağını, tuz ve biberle lezzetlendin. Yufkayı etrafına sarın ve tepsiye dizin. 200 derecedeki fırında yufkanın üzeri kızarıncaya kadar pişirin. Sıcak sıcak servis tabaklarına alıp ikram edin.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 |