| 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 | 
 
Baklava Hamurunda Levrek Tarifleri Ülker Yemek Tarifleri
| 
 |  
| Baklava Hamurunda Levrek |  
|  | Yemek Tarifleri Robot
 
 Kayıt: 18.06.2006
 Mesajlar: 10595
 Şehir: Türkiye
 | Kısa URL: https://ml.md/lc50079 Gönderme Tarihi: 08.Nis.2010
 2,277 defa indirildi / yazdırıldı
 
 |  
| 
 
 Malzeme:
 1 adet levrek balığı fileto
 2 adet soğan
 50 gram beyaz etli balık
 50 gram krema
 4 yaprak hazır baklava hamuru
 15 gram Bizim Mutfak Teremyağ
 2 çorba kaşığı Altın Hasat Sızma Zeytinyağı
 1 adet yumurta
 
 Filetoyu geniş bir tavada Teremyağ ile her iki tarafını kızartın. Beyaz balık eti ve kremayı mutfak robotunda macun kıvamında ezin. Soğanları soyup piyazlık doğrayın ve zeytinyağı ile ayrı bir tavada sote edin. Ocaktan alıp ılınmaya bırakın. Baklava hamurlarını un serpilmiş tezgaha yayın. Üzerine sırasıyla balık macununun yarısını sürün, levrek filetoyu yerleştirin, sotelenmiş soğanı serpiştirin ve en son olarak da kalan macunu sürün. Hamuru özenle rulo şeklinde sarın. Üzerine fırça yardımıyla yumurta sarısından sürün. 180 dereceli fırında 12 dakika pişirin. Fırından alın. İsteğe göre kaşık salatası, zeytinyağı ile marine edilmiş roka yapraklarıyla süsleyin. Servis yapın.
 
 
 |  
| 
 
 
 
 
 |  | 
 
   |