Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Baklalı Pilav (Şanlıurfa)


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Marmara Yemekleri
Ege Yemekleri
Akdeniz Yemekleri
İç Anadolu Yemekleri
Karadeniz Yemekleri
Doğu Anadolu Yemekleri
Güneydoğu Anadolu Yemekleri
Adıyaman Yemekleri
Batman Yemekleri
Diyarbakır Yemekleri
Gaziantep Yemekleri
Kilis Yemekleri
Mardin Yemekleri
Siirt Yemekleri
Şanlıurfa Yemekleri
Şırnak Yemekleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Baklalı Pilav (Şanlıurfa)

Didar Şen
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 24.08.2011
Mesajlar: 54
Şehir: Edirne
Kısa URL: https://ml.md/lc67256
Gönderme Tarihi: 25.Ağu.2011
2,156 defa indirildi / yazdırıldı




https://www.urfaurfa.com

1 su bardağı pirinç
2 su bardağı sıcak su
4 yemek kaşığı yağ
tuz
200 gr iç bakla
1 adet orta boy soğan
1 yemek kaşığı ince doğranmış nane
1 adet yeşil soğan ince doğranmış
baklayı haşlamak için su

Orta büyüklükte bir tencerede suyu kaynatın. Dondurulmuş iç baklaları soğuk su ile yıkayın. Kaynayan suya ilave edin. 10 dakika haşlayın, süzün, baklaların dışındaki sert kabukları temizleyin bir kenara ayırın, pilav pişirdiğiniz tencereye 2 yemek kaşığı yağı ilave edin. 2 su bardağı sıcak su ve tuzu ekleyin. Su iyice kaynadığında pirinci ilave edin, ocağın altını kısın pişirin, soğanı ortasından ikiye bölün ince doğrayın, bir tavada 2 yemek kaşığı yağı biraz ısıtın, doğradığınız soğanları ekleyin şeffaflaşıncaya kadar pişirin,temizlenmiş iç baklaları, tuzu ekleyin 2 dakika nazikce karıştırarak pişirin. İç baklalı karışımı pilavın üzerin ilave edin, sıcakken karıştırın. Servis yapmadan yeşil soğan ve naneyi ilave edin.






Baklalı Pilav (Şanlıurfa) Tarifleri Diyarbakır Yemekleri



(1 adet Baklalı Pilav (Şanlıurfa) 41,999 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort