| 
 
| 
 
 
 | 
 
Bahçıvan Dolması | 
 
  | 
TozPembe 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 01.04.2015 
Mesajlar: 27 Şehir: Kastamonu | 
Kısa URL: https://ml.md/lc106410 
Gönderme Tarihi: 02.Nis.2015 
1,930 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
Taze asma yaprağı
 
Taze karalahana
 
Yarım demet maydanoz
 
Yarım demet dereotu
 
1 çorba kaşığı salça
 
2 adet soğan
 
100 gr margarin
 
1 su bardağı pirinç
 
1 su bardağı bulgur
 
Tuz
 
Karabiber
 
 
Taze asma yaprakları ve karalahanayı önceden haşlayın. Karıştırma kabına ince doğranmış maydanozu ve dereotunu alın. Üzerine 1 çorba kaşığı salçayı yemeklik doğranmış soğanları 1 su bardağı pirinci ve 1 su bardağı bulguru, tuzu ve karabiberi ekleyim. Malzemeyi karıştırın yapraklara sarın geniş bir tencereye alın üzerine margarin koyun. Yeterince su koyup kısık ateşte 20 dakika pişirin.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Bahçıvan Dolması Tarifleri Acur Dolması Tarifleri
 | 
 
 
 
 |