Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Bademli Pilav (Siverek Şanlıurfa)


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Marmara Yemekleri
Ege Yemekleri
Akdeniz Yemekleri
İç Anadolu Yemekleri
Karadeniz Yemekleri
Doğu Anadolu Yemekleri
Güneydoğu Anadolu Yemekleri
Adıyaman Yemekleri
Batman Yemekleri
Diyarbakır Yemekleri
Gaziantep Yemekleri
Kilis Yemekleri
Mardin Yemekleri
Siirt Yemekleri
Şanlıurfa Yemekleri
Şırnak Yemekleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Bademli Pilav (Siverek Şanlıurfa)

verim
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 02.02.2015
Mesajlar: 30
Şehir: Erzurum
Kısa URL: https://ml.md/lc132034
Gönderme Tarihi: 19.Şub.2018
1,169 defa indirildi / yazdırıldı




Siverek Kaymakamlığı

Yağsız kuzu eti
Karacadağ pirinci
Tuz
Tereyağı
Karabiber
Kırmızı biber
Yoğurt
Sıvı yağ
Yağsız kıyma
Badem

Et ve yarım çay bardağı sıvı yağ karıştırılıp etin suyu çekene kadar kısık ateşte 1,5-2 saat pişirilir. Tuz, karabiber, kırmızı biber ve tere yağı eklenip bir süre güzelce kavrulur. “Karacadağ” pirinci yıkanıp, tereyağında rengi matlaşıncaya kadar pişirilir. Pilav kıvamını aldıktan sonra demlenmeye bırakılır. Diğer taraftan bademler haşlanarak kabukları soyulur. Yağ eklenerek pembeleşene kadar kızartılır. Ayrı bir kapta yağsız kıyma ve baharatlar eklenip kavrulur. Demlenen pilav kıyma ve bademle harmanlanır. Bakır saçta kavurma içe, pilav dış kısma gelecek şekilde yerleştirilir. Kıyma ve bademle süslenip ayranla birlikte ikram edilir.






Bademli Pilav (Siverek Şanlıurfa) Tarifleri Batman Yemekleri



(1 adet Bademli Pilav (Siverek Şanlıurfa) 4,700 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort