| 
 
| 
 
 
 | 
 
BADEMLİ KOZALAK | 
 
  | 
müşteri 
Aşçı 
 
  
Kayıt: 16.04.2009 
Mesajlar: 16 Şehir: Trabzon | 
Kısa URL: https://ml.md/lc35500 
Gönderme Tarihi: 16.Nis.2009 
2,421 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
6-8 kişilik
 
150 gram kavrulmuş kabuklu badem
 
2 kutu krem peynir
 
2 çorba kaşığı mayonez
 
1 çorba kaşığı ince doğranmış yeşil soğan
 
2 çorba kaşığı kıyılmış dereotu
 
Yarım tatlı kaşığı karabiber
 
Kraker
 
 
Çukur bir kapta krem peyniri ve mayonezi iyice karıştırın. 1 çorba kaşığı ince doğranmış yeşil soğanı, 2 çorba kaşığı kıyılmış dereotunu ve yarım tadı kaşığı karabiberi  ekleyin ve karıştırın. Karışımı bir servis tabağı içine alın. Kozalak formu vererek üzerini bademlerle döşeyin. Buzdolabında 2 saat bekletin. Yanında krakerle birlikte servis yapın.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
BADEMLİ KOZALAK Tarifleri Salatalar
 | 
 
 
 
 |