| 
 
| 
 
 
 | 
 
BADEMLİ ALABALIK | 
 
  | 
hasat 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 28.07.2009 
Mesajlar: 41 Şehir: Antakya | 
Kısa URL: https://ml.md/lc38575 
Gönderme Tarihi: 28.Tem.2009 
2,263 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
MALZEMESİ:
 
4 alabalık
 
75 gr. kuru üzüm
 
75 gr. badem
 
katıyağ
 
1 çay kaşığı kimyon
 
1/2 çay kaşığı tarçın
 
karabiber
 
tuz.
 
 
Kuru üzümleri yıkayın. Bademleri soyup, ortadan ikiye ayırın ve kızdırılmış yağda pembeleştirin. Üzerine kuru üzümleri, kimyonu ve tarçını katıp karıştırarak 1 dakika pişirin. Fırın tepsisine alüminyum folyo yayın ve temizlenmiş, tuzlanmış ve biberlenmiş balıkları üzerine yerleştirin. Hazırladığınız karışımı balıkların üzerine yayın. Alüminyum folyoyu kenarlarından sıkıca kapatıp 180 derece ısıtılmış fırında 20-25 dakika pişirin.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
BADEMLİ ALABALIK Tarifleri Balıklar
 | 
 
 
 
 |