| 
 
| 
 
 
 | 
 
Badem Suyu | 
 
  | 
mutfak prensi 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 18.08.2017 
Mesajlar: 23 Şehir: Çorum | 
Kısa URL: https://ml.md/lc127643 
Gönderme Tarihi: 19.Ağu.2017 
1,682 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
https://www.elele.com.tr
 
 
1 kap kabuklarından ayrılmış ve kavrulmamış çiğ badem
 
2-3 bardak içme suyu
 
Süzmek için temiz tülbent
 
 
Bir kap bademi bir gece içme suyunda bekletin. Sabah bademlerin suyunu süzün ve blendera atın. 2-3 bardak su ekleyin. Bademin posasını tülbent yardımıyla süzerek ayırın. Buzdolabında 3-4 gün taze olarak muhafaza edebilirsiniz.
 
 
Not: Ödemi azaltır, kasların güçlenmesini sağlar, karın bölgesinde biriken yağların atılmasını kolaylaştırır.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Badem Suyu Tarifleri Ayran Tarifleri
 | 
 
 
 
 |