Kısa URL: https://ml.md/lc81668
Gönderme Tarihi: 05.Ekm.2012
1,602 defa indirildi / yazdırıldı
100 Gr Sana Klasik
2 Çorba Kaşığı nar ekşisi
2 Çorba Kaşığı limon
500 gr dana eti
1 Adet Domates
2 Adet biber
1 Yemek Kaşığı salça
2 Adet soğan
Bir tencereye sana yağını koyup eritelim.üzerine küp küp doğranmış etleri atıyoruz.
Etler suyunu çekip kavrulmaya başlayınca doğranmış soğanları ve biberleri atıyoruz.
Biraz daha kavrulduktan sonra domatesleride atıyoruz içine baharatları ve tuzunuda ekledikten sonra salçayı ekleyip üzerine çıkasıya kadar su ekliyoruz.
Yemek pişmeli olunca içerisine nar ekşisi ve limon suyunu ekliyoruz piştikten sonra sıcak servis yapıyoruz.