|
|
Ayvazade |
|
huri cihan
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 03.02.2012
Mesajlar: 158 Şehir: Muğla |
Kısa URL: https://ml.md/lc72261
Gönderme Tarihi: 03.Şub.2012
1,623 defa indirildi / yazdırıldı
|
2 adet ayva
1 su bardağı şeker
2 su bardağı su
2 çorba kaşığı nişasta
1 paket vanilya
Hindistancevizi
Ayvalar soyulur ve rendelenir. Bir tencereye aktarılır. Üzerine şeker, nişasta ve su eklenir, yumuşayana kadar pişirilir. Ateşten almadan önce vanilya katılır. Islatılmış bir kaba bastırarak yerleştirilir. Buzdolabında bir gece bekletilir. Ertesi günü kare kare kesilir. Hindistanceviziyle süslenerek servis edilir.
|
|
Ayvazade Tarifleri Elma Tatlısı Tarifleri
|
|