| 
 
| 
 
 
 | 
 
AYŞE FASULYE SOTE | 
 
  | 
melancoly 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 11.04.2006 
Mesajlar: 118
  | 
Kısa URL: https://ml.md/lc1689 
Gönderme Tarihi: 12.Nis.2006 
2,790 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
MALZEMELER
 
 
4 kişilik
 
1 kg ayşe fasulye
 
½ kahve kaşığı karbonat
 
az tuz
 
1 çorba kaşığı tereyağı
 
 
 
 
HAZIRLANIŞI
 
 
Fasulyelerin uçlarını kopartıp, kılçıklarını keserek ayıklayın ve mümkün olduğunca ince dilimleyin. Yıkadıktan sonra içinde ½  kahve kaşığı karbonat bulunan bol kaynar suda 4-5 dakika kontrol ederek haşlayın ve hemen üzerine soğuk su akıtarak soğutun. Servis edeceğiniz zaman kaynar suda 2 dakika ısıtıp süzdürün. Bir çorba kaşığı tereyağında bir dakika sote yapıp servis edin.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
AYŞE FASULYE SOTE Tarifleri Balkabağı Tarifleri
 | 
 
 
 
 |