Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Ayran Saklama Koşulları


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Besinlerin Değerleri
Şifalı Bitkiler
Aşçılığın Püf Noktaları
Sofra Düzeni ve Servis
Mutfak Takımları
Yemek Hakkında Sözler
Yemek Rüyaları
Yemek Fıkraları
Diğer Konular
Sağlık Konuları
Site Hakkında
Makaleler
Söyleşiler
Anketler
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Ayran Saklama Koşulları

asude
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 05.05.2014
Mesajlar: 49
Şehir: Torbalı İzmir
Kısa URL: https://ml.md/lc97987
Gönderme Tarihi: 05.May.2014
9,205 defa indirildi / yazdırıldı




Ayran 10 derecenin altında saklanmalı ve kapalı araçlarda taşınmalıdır. İdeal saklama derecesi 4 derecedir. Ayranın yapıldığı, saklandığı ve satıldığı yerlerde kötü kokulu maddeler bulundurulmamalıdır.
Ayran çevreden herhangi bir bulaşma olmayacak şekilde cam kaplar, sağlığa zararlı olmayan, bir kez kullanılan plastik ya da karton kaplar içinde otomatik tesislerde el değmeden doldurulup kapandıktan sonra piyasaya sunulur.
Ayran kapları ya da kapakları üzerine aşağıdaki bilgiler okunaklı olarak, silinmeyecek ve bozulmayacak şekilde basılır:
Firmanın ticaret ünvanı veya kısa adı, adresi, varsa tescilli markası,
Standardın işaret ve numarası,
Malın adı ve tipi,
İmalat tarihi (gün ve ay olarak),
Net ağırlığı veya hacmi,
Tuz katılıp katılmadığı,
Son kullanma tarihi (gün ve ay olarak).
Usulüne uygun olarak işletmelerin kendi hazırladıkları ayranlar ağzı kapalı bir kap içerisinde buzdolabında saklanır.






Ayran Saklama Koşulları Tarifleri Aşçılığın Püf Noktaları



(1 adet Ayran Saklama Koşulları 21,165 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort