| 
 
| 
 
 
 | 
 
Avcı Pilavı | 
 
  | 
adda 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 12.03.2016 
Mesajlar: 70 Şehir: Amasya | 
Kısa URL: https://ml.md/lc133905 
Gönderme Tarihi: 14.Mar.2023 
1,691 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
https://cook.com.tr
 
 
Tavuk Bulyon 1 Adet
 
Pilavlık Bulgur 1 Su Bardağı
 
Biber Çarliston 12 Adet
 
Soğan 1 Adet
 
Domates Salcası 0.5 Yemek Kaşığı
 
Biber Salçası 0.5 Yemek Kaşığı
 
 
Soğan ve biber doğranır, pilavı yapacağınız tencerede yağ ile kavrulur. Bir ölçü bulgur konarak o da biraz kavrulur. Daha önce düdüklü tencerede pişen tavşan'ın yemek suyundan alınan iki ölçek suya domates ve biber salçaları eklenir (isteyen 1 veya 2 parça tavuk bulyon ekleyebilir) ve karıştırılır. Bu karışım kavrulan bulgura aktarılır.
 
Suyunu çekene kadar pişirilip 10 dakika demlemeye bırakılır.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Avcı Pilavı Tarifleri Balıklı Pilav Tarifleri
 | 
 
 
 
 |