| 
 
 
 | 
Asma Yaprağında Soslu Sardalya | 
  | 
meziyet 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 04.01.2010 
Mesajlar: 29 Şehir: Tokat | 
Kısa URL: https://ml.md/lc45709 
Gönderme Tarihi: 04.Oca.2010 
2,461 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
1 kg sardalya
 
Asma yaprağı 
 
Tuz
 
Sos için:
 
1 çay bardağı zeytinyağı
 
1 adet limon
 
10-15 dal kıyılmış maydanoz
 
Tuz
 
 
Balıklar temizlenir, kılçığı çıkarılır. Sardalyalar tek tek asma yapraklarına sarılır. Yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizilir. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında 30-35 dakika pişirilir. Sonra dikkatli bir şekilde asma yaprağından çıkarılır. Servis tabağına konur. Üzerine karıştırılmış sos malzemesi gezdirilir.
 
 
 ML® Asma Yaprağında Saldalya için tıklayın
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 |